Skydeskabe efter mål

Oplev de eksklusive skydeskabe efter mål fra GarderobeXperten. Få mere plads i boligen, med en smuk og stilfuld indretningsfornyelse. Vi leverer dine nye skydeskabe efter mål i den bedste kvalitet.

Vil du ikke nøjes med standardløsninger og ønsker du en unik garderobeløsning, så er GarderobeXperten din oplagte samarbejdspartner. Vi leverer alle slags skabe, tilpasset individuelle krav og ønsker.

Pladsbesparende skydeskabe efter mål

Bliv positivt overrasket over, hvor meget ekstra plads GarderobeXperten skaber i boligen. Vi sikrer en minimering af støvsamlende spildplads og tilbyder i stedet et smukt design og en perfekt funktionalitet. Prøv en økonomisk mere overkommelig boligfornyelse, her hos os.

Gennemtænkte materialevalg giver dig et skab, der holder form, stil og funktionalitet i mange år frem.

Få det helt rigtige produkt, til den helt rigtige pris, og omgiv dig selv med smukt dansk design. Se de mange løsninger på garderober og skabe fra GarderobeXperten.

Den bedste danske kvalitet

Vores smukke og funktionelle skydeskabe efter mål, er fremstillet efter danske håndværkstraditioner, af den dygtige og respekterede fabrikant Mogensen. Her investerer du ikke bare i et unikt og praktisk opbevaringsmøbel, du får også en helt ny indretning.

Hele din praktiske opbevaring bliver forvandlet til flotte designede møbler. Kontakt os allerede i dag og få mere at vide om vores eksklusive skabsløsninger.

Vi opmåler til dine skydeskabe efter mål

Det er altid rart at kunne benytte sig af ekspertviden, når man står over for et indretningsprojekt. GarderobeXperten har eksperterne klar til at hjælpe dig med indretningen og valget af de bedst egnede løsninger til din bolig. Når vi har indgået en aftale om jeres nye skydeskabe efter mål, kommer vi hjem til dig og måler vi op uden beregning. Derefter får du et visuelt tilbud hvor du kan se og fornemme hvordan den endelige løsning bliver.

Hør mere om vores løsninger med skydeskabe efter mål

Lad os vise dig hvordan vi sammen kan ændre din bolig med unikke skydeskabe efter mål. Kontakt os på telefon 56 34 61 11 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

GarderobeXperten – vi skaber dit nye hjem.

GarderobeXperten Sjælland

Theilgaards Vej 10
4600 Køge
Tlf.: 56346111
E-mail
CVR: 31875897

Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 14:00

GarderobeXperten Jylland

Nørremarken 13-15, Skovlund
6823 Ansager
Tlf.: 56346111
Besøg vores showroom hos vores producent Mogensen, kun åbent efter aftale