Skydedøre efter mål - Hellerup

Flotte garderobeskabe efter mål i Hellerup fra GarderobeXperten

Hos GarderobeXperten har vi mange års erfaring med at fremstille garderobeskabe og skydedøre på mål. Vore kunder i Hellerup og omegn har mulighed for at bestille speciallavede systemer til deres garderobeopbevaring direkte via vores hjemmeside. Alle skabe og låger laves efter dine ønskede mål således, at du modtager et færdigt garderobeskab, der passer perfekt til dine individuelle behov. Det lyder måske som en dyr affære, men der kan du godt tro om. Hos GarderobeXperten er vi stolte af at kunne tilbyde dig nogle meget favorable priser til trods for, at der er tale om eksklusive garderobeskabe med skydedøre, der laves efter specialmål af dygtige snedkere på en velrenommeret, dansk møbelfabrik.

Fuldend den perfekte walk in garderobe med speciallavede skydedøre efter mål

Rigtigt mange drømmer om at have deres egen walk in garderobe derhjemme. Hvis du har en forkærlighed for mode og stil, fortjener dit tøj og tilbehør et godt opbevaringssted, hvor du nemt kan danne dig et overblik over hele garderoben. Til dette formål er en walk in garderobe den perfekte løsning. For at udnytte pladsen mest muligt, anbefaler vi dig at vælge at få isat vore speciallavede skydedøre efter mål. Fordi lågerne ikke åbner ud i rummet, men blot skubbes til side, udnyttes pladsen i rummet meget bedre. Specielt i mindre eller smalle rum såsom walk in garderober, er skydedøre efter mål et oplagt valg. Rigtigt mange indehavere af walk in garderober i Hellerup har allerede haft stor glæde af vores service og ekspertise her hos GarderobeXperten.

 

Se eksempler på skydedøre efter mål her

 

De stærkeste tilbud på garderobeskabe

Selvom det er den gode kvalitet og det gedigne håndværk, der gør sig gældende for vore garderobeskabe med skydedøre efter mål her hos GarderobeXperten, er der altid penge at spare. Vi kan præsentere dig for en lang række særlige tilbud, hvor du har mulighed for at spare mange procenter på dine køb. Til vore kunder bosiddende i Hellerup og omegn har vi altid nogle super gode tilbud. Spar -40% på vore skydedøre efter mål netop nu.

GarderobeXperten Sjælland

Theilgaards Vej 10
4600 Køge
Tlf.: 56346111
E-mail
CVR: 31875897

Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 14:00

GarderobeXperten Jylland

Nørremarken 13-15, Skovlund
6823 Ansager
Tlf.: 56346111
Besøg vores showroom hos vores producent Mogensen, kun åbent efter aftale