Garderobeskabe efter mål

Passer dit hus ikke til standardløsninger, eller vil du have en unik garderobeløsning, så er GarderobeXperten din oplagte samarbejdspartner. Vi leverer garderobeskabe efter mål og individuelle krav.

Få det præcis som du vil have det, med GarderobeXpertens garderobeskabe efter mål. Vi kommer gerne forbi, måler op og præsenterer dig for vores unikke garderobeskabe efter mål.

GarderobeXperten – din ekspert i garderobeskabe efter mål

Med GarderobeXperten som leverandør, får du det som du vil have det. Du er altid i sikre hænder hos os. Vi lytter til dine ønsker og behov, og finder frem til den helt rigtige løsning for dig og din indretning. Som erfarne eksperter, kan vi give dig inspiration og input, i forhold til at tænke i nye og kreative løsninger.

Snyd ikke dig selv for en fantastisk løsning - indgå en aftale og få en af vores dygtige garderobeeksperter på besøg. 

Særlige krav til garderobeskabe efter mål

Det er ikke alle der har plads til en 100 % vinkelret standardløsning, eller måske der er opstået nye ønsker og behov med tiden. Det kan være din bolig har et hjørne med skæve vinkler, ekstra loftshøjde eller en smal gang.

Med garderobeskabe efter mål fra GarderobeXperten, kan vi tage højde for alt, fra skrå vinkler til særlige ønsker. Prøv os – og få mere information om vores produkter. Kontakt os allerede i dag.

Se eksempler på garderobeskabe efter mål her

 

Vi kommer gerne ud til dig med forslag til garderobeskabe efter mål

Vi tegner spændende indretningsforslag til dine garderobeskabe. Du bestemmer selv alt, da vores indretningsforslag kan tilpasses til netop dine mål og behov.

Her på hjemmesiden, kan du finde inspiration i de forskellige indretningsforslag vi har lavet på forhånd, men vi færdigdesigner naturligvis din garderobe efter mål fra din bolig, præcis som du vil have det. Vi kommer ud og måler op, når du har tid, lyst og mulighed.

Få mere information om vores garderobeskabe efter mål

Kunne du tænke dig at få mere at vide om vores eksklusive løsninger, eller har du lyst til at høre mere om andre af vores kvalitetsløsninger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 34 61 11 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Du er også altid velkommen i vores butiks åbningstider, hvor du kan se flere eksempler på vores produkterudvalg, og mærke den gode kvalitet.

 

GarderobeXperten Sjælland

Theilgaards Vej 10
4600 Køge
Tlf.: 56346111
E-mail
CVR: 31875897

Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 14:00

GarderobeXperten Jylland

Nørremarken 13-15, Skovlund
6823 Ansager
Tlf.: 56346111
Besøg vores showroom hos vores producent Mogensen, kun åbent efter aftale