Akademiker reolen

Hos GarderobeXperten tilbyder vi nu vores nye Akademiker reol. Akademiker reolen designes præcis efter målene i dit hjem, så den kommer til at passe perfekt ind. Det er en specialfremstillet reol, der som udgangspunkt vil komme til at fylde en hel væg, med mindre du har andre specielle ønsker.

Akademiker reolen er en stor reol, der har mange anvendelsesmuligheder: du kan fylde den ud med alle dine bøger, og herved indrette dit eget lille private bibliotek. Du kan også bruge den til opbevaring af andre genstande som for eksempel brætspil eller nipsting - kun din fantasi sætter grænser!

En akademiker reol skaber en særlig stemning i ethvert hjem, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg. I Akademiker reolen fra GarderobeXperten vil du ikke kunne se nogle hulrækker til hylderne, fordi de er gemt væk som en del af designet. Hylderne i akademikerreolen tilbydes både i 19 mm og 22 mm, og det er op til dig at vælge, hvilken tykkelse, du ønsker.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om GarderobeXpertens akademiker reol, og husk at vi altid kommer gratis ud og måler op, så din akademikerreol kommer til at passe perfekt ind i dit hjem.

 

GarderobeXperten Sjælland

Theilgaards Vej 10
4600 Køge
Tlf.: 56346111
E-mail
CVR: 31875897

Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 - 14:00

GarderobeXperten Jylland

Nørremarken 13-15, Skovlund
6823 Ansager
Tlf.: 56346111
Besøg vores showroom hos vores producent Mogensen, kun åbent efter aftale